måndag 12 januari 2015

Wild

Missa inte Wild
I torsdags var jag och Susanne på förhandsvisning av filmen Wild på Grand i Stockholm.
Vi hade tagit ledigt för att gå och mysa i Stockholm och för att titta i friluftsbutiker och på loppisar. Vi hade riktigt trevligt (för att vara i stan:).
Filmen Wild föll oss helt i smaken och jag tänker inte berätta så mycket om den, du kan se en snutt själv här:
Efter filmen berättade svenska långvandraren Lina Hallebratt, 26 år, om långvandring. Hon och Jörgen Johansson (Fjäderlätt och Coast to Coast Sweden – The walk from Kalmar to Varberg) svarade på publikens frågor. Lina är precis hemkommen efter att ha vandrat 270 mil på Via Alpina genom Slovenien, Österrike, Tyskland, Lichtenstein, Schweiz, Frankrike, Italien och Monaco. Hon planerar att vandra just Pacific Crest Trail. Lina imponerade både med sina äventyr och långa vandringar men även med sin ödmjuka personlighet och livsfilosofi.
Tack för den här filmkvällen och det var kul att träffa alla friluftskompisar.

Länk till Lina Hallebratt:
Klicka här

Länk till Jörgen Johansson:
Fjäderlätt
Coast to Coast

2 kommentarer:

  1. Ja, Lina var verkligen en trevlig bekantskap. Det skall bli kul att följa hennes vidare öden och äventyr. Hon jobbar på äldreboenden hemma i Jämtland mellan sina "utflykter" och planerar just nu att göra både Vita, Blå och Gröna bandet under det kommande året. Nästa år, 2016, planerar hon att vandra Pacific Crest Trail i USA (leden på vilken Wild tilldrar sig) samt Te Araroa i Nya Zealand.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var kul att träffa henne och det var kul att träffa dig också Jörgen!

      Radera

Liknande inlägg

liknande