torsdag 15 mars 2012

Testfamilj sökes!

Skulle du vilja testa Upplevelseburken med din familj?


Upplevelseburken utsågs till Årets Outdoorprodukt 2012 på vildmarksmässan i år.
Jag har fått en Upplevelseburk för att prova och skriva några rader om hur den fungerar, och jag tänkte att någon av er läsare skulle kunna göra det.
Därför söker jag nu en familj som är sugen att komma ut i naturen men kanske behöver en liten knuff och är beredd på lite utmaningar.
Så här står det på baksidan av burken:
"Upplevelseburken hjälper dig och din familj att komma ut i naturen. Genom att lösa kluriga, spännande sprudlande och ibland hisnande uppdrag får ni samarbeta för att upptäcka äventyret precis runt knuten.
Lycka till Äventyret finns närmare än du tror."
Vill du läsa med klicka här:

Lämna ett meddelande här nere i kommentarer eller mejla mig, så kontaktar jag en av er som får vara testfamilj.

3 kommentarer:

 1. Låter jättespännande! Min familj gillar att vara ute i naturen när vi är lediga, bara vi tar oss ut. Ibland kan det vara svårt att hitta på något att göra och då blir det lite svårare att motivera oss och det är lätt hänt att det blir en sväng till lekparken bara. En knuff i baken i form av den där burken är nog precis vad vi skulle behöva :-) Vi är gärna testfamilj!

  Mvh familjen Roos

  SvaraRadera
 2. Vad kul Åsa!

  Jag återkommer så fort jag har har Upplevelseburken hemma, jag tror att de är utformade med Stockholm som bas men att de kommer täcka in större delar av Sverige också. Ska se till att det blir en burk för Södermanland eller ännu bättre Eskilstuna.

  //Micke

  SvaraRadera
 3. Åsa och alla andra som är intresserade av Upplevelseburken!
  Det kommer en Eskilstunaversion om cirka en månad, då kan du Åsa hämta en burk av mig och jag kommer tala om det här på bloggen. Så håll ut!

  SvaraRadera

Liknande inlägg

liknande