tisdag 8 mars 2011

***Biljetterna är redan utlottade***

Fick två biljetter till Vildmarksmässan och Svenska Flugfiskemässan 10-13 mars av Grönlandsresor AB som finns i monter A38:12.
Om du vill ha en av biljetterna till mässan lämnar du bara ett meddelande under kommentarer här i inlägget, eller mejlar till mig, så ska jag dela ut dem till någon av er.

Lycka till, vi syns på mässan/Micke

1 kommentar:

 1. Skrivet 8 mar 2011 21:21 prostetnic

  Är grymt sugen på biljetterna så jag kan övertyga sambon att skaffa en kajak till sommaren!
  Svar:

  Du ligger i lotteriskålen! Det är klart att ni ska skaffa kajak, om det inte är så kul som ni hoppats så är det ju bara att sälja den. Ganska högt andrahandsvärde på kajaken gör att du kan räkna den lilla värdeminskningen som kostnaden för en fantastisk upplevelse. Så vänder man negativa kostnader till något positivt ;-) Lycka till!
  Anmäl
  Skrivet 10 mar 2011 21:55 Gudmor

  Jag är också intresserad av att vara med i utlottningen. Ska dit tillsammans med en vän och hennes lilla dotter snart ett år och leta efter bra äventyr där man kan ha med sig små barn - för det ska ju börjas i tid ;-)
  Svar:

  Hej! Biljetterna skickade jag i går, tyvärr har jag inte hunnit skriva det på bloggen. Men jag hoppas att ni åker upp i alla fall och missa inte: Pathfinder, monter A37:30 de håller bra föredrag om man vill göra äventyr med barn. Föredragen är: Lördag kl 11.00 sal 1 Söndag kl 14.00 sal 1 Lycka till! //Micke

  SvaraRadera

Liknande inlägg

liknande