torsdag 16 januari 2014

Nominering till Årets Näräventyrar

Jerry Engström nomineras till Årets Näräventyrare
 
Jerry Engström
Fjällrävens före detta marknadschef Jerry Engström bedriver idag ett aktivt arbete för att få fler att upptäcka naturen i Höga Kusten. Under två år har Jerry byggt upp destinationsportalerna www.skulenationalpark .se och www.hogakusten.se samt skapat facebook gruppen ”I Love Höga Kusten” som idag har tusentals följare. På Youtube kanalen ”Höga Kusten” lägger Jerry löpande upp filmer och guider till Höga Kustens natur. Allt för att sänka tröskeln till det nära äventyret.

Under det sista året har Jerry tagit ytterligare ett steg i sin satsning och skapat friluftsarrangemang där transporter, mat och friluftsskolor ingår i deltagandet. Allt för att sänka tröskeln och göra det enkelt för fler att ge sig ut på äventyr. 2013 lanserades vandringen Höga Kusten Hike som snabbt blivit Sveriges näst största vandringsarrangemang. Under 2014 lanseras ytterligare två evenemang. Först ut är snöskoäventyret Höga Kusten Winter Classic som går av stapeln i februari och i september lanseras upplevelseloppet Höga Kusten Trail.

Jag vill genom mina hemsidor och filmer inspirera fler till att göra vardagen till ett äventyr och genom unika arrangemang göra det möjligt för fler att uppleva storslagna äventyr och samtidigt lära känna nya vänner” säger Jerry.

Jerry Engström nomineras därmed till årets Näräventyrare.

Länkar till Jerrys evenemang:
Höga Kusten Hike (www.hogakustenhike.se)
Höga Kusten Winter Classic (www.hogakustenwinterclassic.se)
 

Motivering för nominering
:
Jerry Engström har med stort engagemang fått fler människor att upptäcka naturen i Höga Kusten. Genom att skapa destinationshemsidor, facebook grupper och filmer som besökts av tusentals personer har Jerry sänkt tröskeln för att ge sig ut på det nära äventyret.

Under det senaste året har Jerry tagit ytterligare steg genom att arrangera flertalet äventyr i Höga Kusten. Detta har gjort det möjligt för än fler, såväl erfarna som nyfikna nybörjare, att ge sig ut på äventyr.   

Vi tycker att Jerry Engström är ett föredöme i att göra det nära äventyret möjligt för än fler.


Länkar:
www.hogakustenhike.se
www.hogakustenwinterclassic.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Liknande inlägg

liknande