torsdag 20 december 2018

Äventyrligt år 2018

Ett stort kliv framåt mot mer näräventyr
Året som har gått har bjudit på glädje och sorg, vidareutveckling och äventyr.
Jag och Freja tackar för i år och laddar inför ett fullmatat 2019
Ja det här året har det hänt massor. Jag har arrangerat och genomfört drygt 20 kurser i buschraft, överlevnad och stressterapi. Det har med andra ord varit fullt upp, trots att det kanske inte syns så mycket här på hemsidan.
Anledningen är att när jag håller kurser så är deltagaren, ämnet och naturen i fokus, så det blir inte så mycket bilder tagna. Och jag strävar efter mindre aktivitet på sociala medier därför skriver jag inte så mycket om mina aktiviteter.
En sak måste jag i alla fall säga om mina kurser och deltagare:

Tack!
Tack alla deltagare som varit med på någon av mina (i bland knasiga) kurser. Det är ni som gjort dem så bra och det är tack vare allt som ni ger mig i form av inspiration och kunskap som jag vill hålla på med den typen av kurser och verksamhet.
Bild från naturreservatens dag i Eskilstuna. Där jag pratade om bushcraft och gjorde friktionseld.
Som ni kanske noterat har jag startat ett företag "Naturkraft Eskilstuna" och en hemsida med samma namn länk: www.naturkrafteskilstuna.se
Där har jag varit mer aktiv än här på Näräventyr, men det betyder inte att jag gör färre näräventyr. Jag vill nog säga att jag gör fler näräventyr nu än någonsin. Det är bara att de har blivit en naturlig del av mitt liv, ett vanligt inslag i min vardag. Och det är fantastiskt kul att jag fått in äventyret så mycket i min vardag att det blivit en naturlig del i mitt liv, en livsstil. Och mer kan det komma att bli.
Till våren kan det också vara stora förändringar på gång, men om det kommer ni få läsa framöver.
Snart är det även dags att utse Årets Näräventyrare 2018, mer om det nästa år.
Kanske är det så att ni bör gå in på Naturkraft Eskilstuna för att se vad som är på gång. Där finns många aktiviteter som ni kan vara med på. Vissa är gratis och andra kostar pengar.
Tack för det här året, vi syns 2019.

2 kommentarer:

  1. Härligt Micke gratulerar till framgången! Önskar lycka till på den fortsatta turen :) // Hans Rönnegård

    SvaraRadera
  2. Tack Hans! Jag får önska det samma till dig och dina turer :)

    SvaraRadera

Liknande inlägg

liknande