torsdag 11 december 2008

Äventyrsklubben Kungsör EskilstunaÄventyrsklubben.Det ska bli väldigt spännande för oss Hasse Andersson (Nordpolenfarare), Cladam Englund (äventyrare) samt Mikael Andersson att starta upp en ny grupp med ungdomar. Vi hoppas de har viljan att bli äventyrare, lära sig umgås och att ha naturen som utgångspunkt.

Den här kursen kommer emellanåt att vara ganska tuff, men också full av roliga inslag. För att bli äventyrare måste man ha roligt på vägen. En kombination av dessa två ingredienser kommer att göra oss till riktiga äventyrare.

I äventyrsklubben kommer vi inte bara testa de praktiska övningarna. Vi kommer också att lägga ner mycket tid på att prata om vikten av att klara sig i skog och mark. Att kunna anpassa sig efter vad naturen har att erbjuda.
Ibland är naturen behaglig med fint väder, sol och värme. Men den kan också vara lite mer ogästvänlig med regn, blåst och kyla. Hur det än är så får inte vädrets makter stoppa oss.


En mycket viktig sak är att man måste kunna samarbeta ihop. Syftet med att vi tillsammans ska kunna klara av att nå vårt mål är just det, att kunna tänka på våra kamrater som är med i gruppen. Vi kommer inte att tävla mot varandra. Istället ska vi tillsammans fokusera på säkerheten när vi kämpar för att tillsammans nå de olika delmålen.

Alla delmål kommer så småningom att göra oss till äventyrare.
Man blir inte äventyrare på en dag, det tar tid att lära sig. Under 2 år kommer vi i äventyrsklubben att träffas i ur och skur, i solsken och i vinterkyla.
Är du redo att satsa den tiden på något så ovanligt som att bli en äventyrare. Då är du välkommen in i gänget.
Alla deltagare är nybörjare. Syftet med äventyrsklubben är bland annat att vi tillsammans ska kunna dela glädjen av att vi klarat vårt uppsatta mål. Att bli en äventyrare.


Hasse, Cladam & Micke

1 kommentar:

  1. Bra jobbat Micke.
    Har gjort en provkommentar. och allt värkar att funka.

    SvaraRadera

Liknande inlägg

liknande