tisdag 18 augusti 2009

En tillbakablick.

Hej alla äventyrare.
Hoppas att erat sommarlov har varit skönt. Vädret har ju varit väldigt blandat med både sol och regn, man har ju fått annpassa sig efter det.
Har gått och fundra på vad vi igentligen har gjort, mina tankar har gått tillbaks i tiden och vid en summering från det vi startade gjorde mig lite förvånad, vi har ju hunnit med så mycket.
Från den roliga och första träffen i Bodaborg där vi fick känna varandra genom att lära oss sammarbete och att tänka på att man måste ha skoj på vägen till att bli äventyrare. Den fina vintervandringen med föräldrarna som deltog,korvgrillning, att göra upp eld med tändstål och den lite tuffa klättringen på brofästet i Kungsör.
Vi fick också uppleva att i mörker ta oss fram i skogen och därmed lära oss att mörkret inte är något farligt men som man måste ha respekt inför om man måste vandra och överleva i skogen när mörkret faller in. Att i full snöstorm kunna bemästra och göra iordning ett vindskydd för att där under kunna få en plats i lä. Att smälta snö till blåbärssoppan var det heller inga problem för er att fixa, med eran iver att få igång stormköken så gick det som en dans. Även att kunna livrädda en kamrat som brutit benet klarade ni helt perfekt.
Grottforkning, Cyckling, Löpning, Bergsklättring, det fins så mycket roliga saker som tankarna fasnar vid och allt det ni gjort har gått så himmla bra och det beror helt och hållet på er själva. Vist har vi stött på patrull ibland, men med ett gott sammarbete så har ni löst detta och kunnat gå vidare. Ni vill så gärna att allt ska funka, och framförallt så är ni riktiga problemlösare och det är A och O när det gäller att nå fram. Jag tvivlar inte på att ni kommer att nå fram till att bli äventyrare. Att få vara den man är och utefter det skapa möjligher till sammarbete gör att ni kommer att lösa dom mest tuffa problem men också en viktig sak det är att man har roligt tillsammans på vägen till målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Liknande inlägg

liknande